ایمپلنت دندان دیجیتال

ایمپلنت دندان دیجیتال


بسیاری از افراد بر اثر عوامل مختلف و دلایل مختلفی با بروز مشکلات در دندان های خود مواجه می شوند که برای رفع این مشکلات ناگزیرند تا از روش های درمانی استفاده کنند تا به کمک این شیوه های درمانی زیبایی و سلامتی دندان های خود را مجددا به دست بیاورند که یکی از این شیوه های درمانی ایمپلنت دندان دیجیتال است.

فهرست مطالب

آیا می دانید ایمپلنت دندان دیجیتال چیست؟

همان طور که می دانید ایمپلنت یکی از بهترین روش ها برای جایگزینی دندان های از دست رفته است که این شیوه نیز با پیشرفت های تکنولوژی دچار تحول شده است و پیشرفت کرده است.

امروزه ایمپلنت دندان بر اثر تحولات صورت گرفته بر روی آن دارای انواع مختلفی از قبیل: مینی ایمپلنت، ایمپلنت فوری و ایمپلنت دیجیتال است.

ایمپلنت دندان دیجیتال به وسیله نرم افزار های سه بعدی و ابزار های جدیدی انجام می شود که در این روش جراحی با استفاده از حداقل برش ها صورت می گیرد. با استفاده از این نوع ایمپلنت میزان درد و خونریزی کاهش پیدا می کند و پایه ایمپلنت با دقت بسیار بالایی در داخل فک قرار می گیرد.

جراحی کاشت ایمپلنت چگونه است؟

برای جراحی لثه با لیزر و  کاشت ایمپلنت در این روش از یک شبیه سازی رایانه ای سه بعدی برای بررسی کردن وضعیت استخوان و وضعیت عصبی استفاده می شود که این جراحی را پیوند ناوبری دیجیتال می نامند.

با اطلاعات به دست آمده در این روش دندانپزشک می تواند برنامه ریزی جراحی با حداقل برش را انجام دهد. عمل جراحی کاشت دیجیتال با استفاده از کوچک ترین برش ها قابل انجام است و در مقایسه با جراحی سنتی کاشت ایمپلنت درد کمتری دارد.

مزایای ایمپلنت دندان دیجیتال

  • کوتاه بودن زمان کاشت و صرف زمان بسیار کم برای انجام این کار
  • کمتر بودن میزان درد و خونریزی در افراد
  • دوره نقاهت کوتاه تر
  • دقت عمل بسیار بالا که باعث ایجاد نتیجه بهتر می شود
  • عدم نیاز به بخیه زدن لثه
  • کمتر بودن تعداد جلسات درمانی
  • کاهش یافتن احتمال بروز عفونت

 

ایمپلنت دندان دیجیتال

 

تفاوت ایمپلنت دیجیتال و معمولی

قطعاتی که در استخوان فک به کار می روند و یا همان فیکسچر ها در ایمپلنت دیجیتال و معمولی شبیه به هم هستند و مهم ترین تفاوت موجود در میان این دو روش در روند درمان و تکنولوژی مورد استفاده می باشد. تفاوت موجود در میان این دو روش در جراحی در حداقل برش است.

در روش دیجیتال از نرم افزار های کامپیوتری برای بررسی وضعیت فک استفاده می شود تا بتوان کمترین برش را ایجاد کرد، در حالی که در روش معمولی این اقدامات صورت نمی گیرد. از این رو میزان دقت در ایمپلنت دیجیتال در مقایسه با ایمپلنت معمولی بیشتر است.

از تفاوت های دیگر این دو روش می توان به کمتر بودن میزان درد وخونریزی در بیمار اشاره کرد.

از آنجایی که بررسی ها در این شیوه درمانی دقیق تر صورت می گیرد، موفقیت در این شیوه درصد بالاتری دارد. در شیوه دیجیتال هزینه بالاتری باید پرداخت گردد که بیشتر بودن میزان هزینه در این شیوه بر اساس بهره بردن از تکنولوژی روز دنیا است.

برای کاشت ایمپلنت بدون جراحی به مدت زمان حدود 30 دقیقه زمان نیاز است در حالی که برای کاشت ایمپلنت معمولی چندین ساعت زمان نیاز می باشد. همچنین لازم به ذکر است که ایمپلنت دیجیتال دارای دوره ریکاوری کوتاه تری در مقایسه با ایمپلنت معمولی است.

ایمپلنت دندان دیجیتال برای چه افرادی مناسب است؟

استفاده از این روش برای تمامی افرادی که فک آنها به صورت کامل رشد کرده باشد، مناسب است و تمامی این افراد می توانند ایمپلنت دیجیتال را انجام دهند. اما افرادی که دارای بیماری هایی از قبیل: دیابت و یا سرطان باشند و یا در معرض شیمی درمانی قرار گرفته باشند برای انجام این نوع ایمپلنت دچار مشکل می شوند.

اشخاصی که به میزان زیادی به استعمال دخانیات می پردازند نیز در صورتی می توانند این روش را به کار ببرند که مصرف دخانیات را بعد از ایملپنت قطع کنند.

به عبارت دیگر می توان گفت که تمامی افرادی که قادر به استفاده از ایمپلنت معمولی هستند، می توانند از ایمپلنت دیجیتال نیزاستفاده کنند.

مراقبت های بعد از ایمپلنت

پس از کاشت دندان با استفاده از این روش باید مراقبت هایی صورت گیرد، که برخی از این مراقبت ها عبارتند از: دوری کردن از برخی عادات غذایی، رعایت بهداشت مربوط به دهان و دندان و …

اگر بهداشت دندان ها بعد از استفاده از این روش رعایت نشود، ریشه مصنوعی نمی تواند به استخوان پیوند بخورد. برای تمیز کردن دندان ها بعد از استفاده از این روش باید مسواک های نرم استفاده شود زیرا ممکن است که در صورت استفاده از مسواک های زبر بر روی دندان ایمپلنت شده خط و خش ایجاد شود.

خوردن خوراکی های سفت مانند ته دیگ نیز باعث فشار آمدن به ایمپلنت و از بین رفتن آن می شود.

 قیمت ایمپلنت دندان دیجیتال

همان طور که در قسمت های فوق گفته شد، قیمت ایمپلنت به روش دیجیتال بیشتر است زیرا در این روش از تجهیزات به روز استفاده می شود و نتیجه حاصل از این نوع ایمپلنت بهتر است.

علاوه بر این برای کاشت ایمپلنت بدون درد به این روش از دستگاه های تخصصی برای بررسی وضعیت دندان استفاده می شود که این دستگاه ها در ایمپلنت معمولی مورد استفاده قرار نمی گیرند که به کار گیری این دستگاه ها نیز باعث افزایش میزان هزینه در این روش می شود.

عوامل دیگری که در افزایش هزینه این روش تاثیر گذار می باشند از قبیل زیر هستند:

  • برند ایمپلنت مورد استفاده
  • جنس و کیفیت روکش

به صورت کلی ایمپلنت معمولی دارای هزینه 6 الی 12 میلیون تومان است که قیمت ایمپلنت دندان به شکل دیجیتال 30 درصد از این مبلغ بیشتر می شود و برای انجام این نوع ایمپلنت باید مبلغ 12 الی 15 میلیون تومان را هزینه کرد.

با توجه به ویژگی های ذکر شده در خصوص ایمپلنت دندان دیجیتال و مزایای این روش در مقایسه با روش معمولی ما استفاده از این شیوه را برای ایجاد سلامتی و زیبایی دندان هایتان به شما عزیزان توصیه می کنیم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *